Bunker Oil – bensinkort

bunker oilBunker Oil er et selskap som kommer fra Ålesund. De har 65 bensinstasjoner i Norge. De fleste stasjonene er lokalisert lengs kusten og i Nord-Norge. Bunker Oil har faktisk den nordligste bensinstasjonen i Norge som ligger i Mehamn. Selskapet har ikke et kredittkort men noe som heter Bunker Oil tankingskort som skal gi rabatt på bensin og betaling via faktura. Dette kortet er ikke et kredittkort. Bunker Oil tar alle typer betalingskort, Bankaxept, Visa og Mastercard.

Det finnes flere kredittkort som gir deg rabatt hos Bunker Oil og hos andre bensinstasjoner.

FlexiVisa gir 4% rabatt hos alle bensinstasjoner i Norge hvis du velger drivstoff som bonuskategori på kortet.

Ikano Visa er et meget bra kredittkort som gir 1% rabatt på drivstoff og på mat og dagligvarer. I tillegg får du 2% hos Shell og har tilgang til et rabattprogram der du får opp til 10% rabatt i en bestemt bransje hver måned og en rabattportal med opptil 25% hos mange ulike butikker.

 • 3,65% + 34 øre/l rabatt hos Esso = 92 øre/l ved en bensinpris på 16 kr.
  2 % rabatt på alle andre bensinstasjoner.
  Vunnet beste kredittkort hos Dine Penger hele 10 ganger!
  Rentefri kreditt: 45 dager
  Aldersgrense: 18 år
  Kredittgrense: 50 000
  Et meget bra bensinkort
  Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, kost. 1929,- tot. 16 929,-
 • Lav rente for å være kredittkort.
  Opptil 15 rabatt hos over 200 nettbutikker.
  Gebyrfrie varekjøp inn- og utenlands.
  Rentefri kreditt: 50 dager
  Aldersgrense: 20 år
  Kredittgrense: 100 000
  Kredittkortet med lav rente
  Eff. rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Kost: 1.323. Tot. 16.323
Finn ditt perfekte kredittkort

Ønsker du og se på flere kort? Da kan du gå til forsiden vår som har en oversikt av kredittkort.

Om Bunker Oil

Bunker Oil AS leverer drivstoff og Mobil smøremidler til kystflåten og alle typer marine fartøyer (supplyflåten, fiskeflåten, plattformer, seismikk, skipsverft, frakteflåten, passasjerbåter/ferger), samt er det oljeselskapet som har flest tankanlegg/ leveringspunkter av marine drivstoff langs kysten.

Selskapet disponerer bunkringsbåter i flere havner. I tillegg eier de oljetankskipet ‘MT Kystbunker’, som går i rute langs kysten fra Bergen i sør til Båtsfjord i nord med bunkers- og smøreoljeleveringer. Dette fører til lokal tilstedeværelse langs kysten.

Bunker Oil er tydelig stolte for å ha Norges nordligste bensinstasjon i Mehamn. De fleste stasjonene til selskapet er plassert i Midt- og Nord-Norge.

Selskapet er etablert på Sunnmøre og i Romsdal, samt nedover Gudbrandsdalen og i Midt-Hordaland, i Sogn og Fjordane og Sør-Trøndelag, og i Nordland, Troms og Finnmark. Kjeden har til dags dato 65 store og små automatiserte bensinstasjoner og har flere under bygging og noen på planleggingsstadiet.

De tilbyr på noen steder spylervæske rett fra tank som skal være enkelt og miljøvennlig, da spylervæsken pumpes direkte fra pumpe til din beholder.

Bunker Oil tar alle typer betalingskort (Bankaxept, Visa, Mastercard), og med disse kortene betaler man pumpeprisen som er oppgitt ved fylling.