Reisekort

Bank Norwegian kredittkort - flybildeVi har sett på kredittkort som er bra å ha på reisen. Det går at spare mye penger gjennom å bruke kredittkort når man reiser. Sparing kan gjøres på flybilletter, hoteller, leiebil, bensin, reiseforsikring og hos selskaper som selger reisepakker osv. Du kan spare tusener av kroner per år.

Bank Norwegian kredittkort gjør det mye rimeligere å fly. Kortet gir 1% cashpoints på all bruk med kortet og gir opptil 10% cashpoints ved kjøp av billetter hos Norwegian. Det er ingen gebyrer på kontantuttak utenlands og reiseforsikring er inkludert når du betaler minst 50% av reisen med kortet. Et totalt sett meget bra reisekort.

Remember Kredittkort har mange ulike reiserabatter. Kortet gir rabatt hos 9 leiebilselskaper med bla 10% hos Holiday Autos, 10% hos Auto Europe og 8% hos Avis og rabatt hos 19 selskaper som gir rabatt hotell og feriehus med blant 10% på Hotels.com 10% på Expedia.no og 6% hos Radisson. Du får også rabatt på flyreiser gjennom 10% Expedia og hos bravofly. Remember Mastercard kommer også med reise- og avbestillingsforsikring. Du kan spare mye penger med disse 2 kredittkortene. Bestill kort nedenfor.

 • Aldersgrense: 20 år
  Maks kreditt: 150 000
  Rentefri Kreditt: 0–45 dager
  En søknad - Flere kredittkort
  Søk om flere kort samtidig
  Velg det som passer deg best
  Gratis og uforpliktende tilbud
  Eff.rente 25,47%, 25.000 o/12 mnd. Kostnad 3.207. Totalt kr 28.207. Ulike kort har ulike renter.
 • Rentefri kreditt: 45 dager
  Aldersgrense: 18 år
  Kredittgrense: 150 000
  Mange reiserabatter – passer bra på reisen.
  Rabatt hos leiebilselskaper og på hoteller (booking- & hotels.com)
  Reise- og avbestillingsforsikring
  Få opptil 25 % rabatt i mer enn 200 nettbutikker!
  Eff.rente 25,37%, 15 000, o/12mnd, kost. 1465,- tot. 16 465,-
 • Rentefri kreditt: 43 dager
  Aldersgrense: 18 år
  Kredittgrense: 150 000 kr
  Gebyrfritt kort med ID-tyveriforsikring
  Dette er et helt gebyrfritt kort
  Opp til 30 % rabatt hos 240 butikker og rabattsteder
  Omfattende reiseforsikring fra Gouda
  Kredittbeløp: nom. rente 22,89 %, eff. rente 25,47 % kr 25.000/12 mnd, kost. 3 207 totalt kr. 28 207
 • Rentefri kreditt: 45 dager
  Aldersgrense: 18 år
  Kredittgrense: 100 000
  Kanskje det beste flybonus- og reisekortet.
  1% bonus på alle kjøp til kjøp av flybilletter.
  Reise- og avbestillingsforsikring.
  Gebyrfrie uttak i utlandet.
  Eff. rente 23,1%, 15.000 o/12 mnd, kost. 1.764. Tot. 16.764.
 • Aldersgrense: 20 år
  Maks kreditt: 75 000 kr
  Rentefri Kreditt: 60 dager
  Betal med Apple Pay eller Google Pay
  Opp til 60 dager rentefri kreditt
  Reiseforsikring for hele familien
  10 000 velkomstpoeng
  Effektiv rente 26,25 %, kostnad 1 925 kr, totalt 16 925 kr

Ønsker du og se på flere alternativer? Her kan du se på flere kredittkort.

Sikrere med kredittkort enn betalkort når du er ute og reiser

Når du skal ut og reise er det sikrere og betale med kredittkort enn vanlig betalkort, hvorfor er det slik? Når du betaler med et kredittkort er det utstederen av kortet som er ansvarlig for at du ikke skal bli svindlet. Når du betaler med et kredittkort så blir du ikke belastet dine egne besparinger direkte men du blir belastet ditt kredittkort. Dette er kreditt som du ikke betaler for etter 30-55 dager, avhengig fra når i måneden du gjorde kjøpet, og da har du god tid at dobbeltsjekke at du har blitt belastet rett beløp på ferien din. Hvis beløpet ikke stemmer kan du klage hos kredittkort selskapet ditt.

Med rett kredittkort betaler du mindre gebyrer utenlands når du bruker kortet.

De fleste kredittkort tar betalt høye gebyrer for kontantuttak i utlandet. Typisk er at de tar en sum i avgift som ligger mellom 30-45 kr og en prosentsats i gebyr som er regnet på hele uttaksummen. På denne måten blir det dyrt å ta ut penger i utlandet med kredittkortet ditt.

En annen variant er at kredittkort som tilbyr gebyrfrie gebyrfrie kontantuttak regner renten fra uttakstidspunktet du tar ut penger. Dette er et problem fordi at på denne måten er ikke uttaket rentefri kreditt på samme måte som varekjøp. På alle varekjøp er kreditten rentefri så lenge du betaler tilbake kreditten innen det første forfallet.

Her stikker Bank Norwegian kredittkort ut fordi dette kortet gir deg gebyrfrie kontantuttak samtidig som at du ikke betaler rente fra uttakstidspunktet. Norwegian gir deg gebyrfrie kontantuttak på riktig! Dette gjør at du kan spare en god del penger på ferien samtidig er det enkelt og greit at ikke trenge å tenke på dette når du er på ferie.

Valutakursen bestemmes av Mastercard og Visa

Det er ikke kreditt- og debetkortene som regner ut valutakursen når du tar ut kontanter i utlandet. Det er Visa og Mastercard som setter valutakursen. Valutakursen kan variere fra bank til bank avhengig av hvilken avtale de har med Visa og Mastercard.

Det som du kan påvirke er å velge et kredittkort som har et lavt valutapåslag. Norwegian kredittkort har her kun 1,75% i valutapåslag.

Utenlandske minibanker bestemmer sitt eget gebyr

Dette kan du ikke gjøre noe med annet en å være obs på hvilke minibanker som tar gebyr. Når du tar ut penger skal minibanken opplyse om at det tilkommer gebyr slik at du kan avbryte handelen. Det er vel litt tvilendes om at alle minibanker rundt om i verden fungerer etter boken.

Vår målsetning er å hjelpe deg få finne et kredittkort som passer tid behov. Her kan du gå hvis du leter du etter kreditkort eller privatlån i Sverige.

Kredittkortstips
Hvis du er litt strukturert og betaler tilbake det du har brukt i tide kan du faktisk spare penger med å ha et kredittkort som passer ditt forbruksmønstre.

Uansett hvilket kredittkort du velger anbefaler vi at man betaler tilbake all kreditten man har brukt ved første forfall. På denne måten trenger du ikke å betale rente på den kreditten du har brukt.

Det finnes mange ulike fordeler et kredittkort kan gi. Noen av de vanligste fordelene er reiseforsikring, bensinrabatt, flybonus og ulike typer av rabattprogammer som gir deg rabatt og bonus når du bruker kortet til å handle med.