Coop Mastercard

coop mastercard

Coop Mastercard oversikt

  • Medlems- og betalingskort i ett
  • Medlemsrabatter hos samarbeidspartnerne som ved ordinært medlemskort
  • Inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
  • Ingen etablerings- eller årsgebyr

Priseksempel. Eff. rente 26,17 %, 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad 1.501 kr. Totalt 16.501 kr.

Coop Mastercard er et medlemskort og betalkort som har en kredittgrense på maks 150 000 kr. For å kunne søke dette kortet må du være medlem hos Coop. Coop Mastercard gir 1% medlemsbonus på alt du handler hos Coop og på alt du handler på andre steder. Bonusen  gjelder ikke hos andre og konkurrerende dagligvarebutikker.

Coop Mastercard har reise- og avbestillingsforsikring dersom du betaler minst 50% av reisen med kortet. Det er mulighet å bestille tilleggsforsikringer som koster penger.

Det finnes flere kort som gir rabatt på mat og dagligvarer. Vårt tips er og dra ditt ordinære Coop medlemskort i kassen så får du 1 % kjøpeutbytte hos Coop og sen betale med Norwegian kortet, Ikano Visa eller Komplett kortet, da får du 1 % på kredittkortet i tillegg til kjøpeutbytte hos Coop. Totalt 2 % rabatt.

Priseksempel Coop Mastercard: Eff.rente er 26,17% er basert på et eksempel på kr 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Kostnad kr 1.500,79. Samlet kredittbeløp er på kr. 16.500,79.

Coop Mastercard informasjon og Prisliste

Maks Kredittgrense kr. 150 000
Rentefri betalingsutsettelse: Inntil 45 dager
Kontantuttak i minibank: kr 15 + 1 % av uttak
Kontantuttak i utlandet: kr 30 + 1% av uttak
Valutapåslag: 1,75 %
Årsgebyr: kr 0
Varekjøp: kr 0
Tilleggskort: kr 0
Erstatningskort: kr 0
Varekjøp: kr 0
Nedbetaling: 3 % av benyttet kreditt, minimum kr 400
Nominell rente: 22,60 % p.a.
Effektiv rente: 26,17 % p.a.*
Overtrekksgebyr: kr 125
Purregebyr: kr 70
Gebyr ved eFaktura: kr 0
Gebyr ved papirfaktura: kr 45
Kopi av faktura: kr 20
Overføring fra annet kredittkort: Rente beregnes fra første dag
Overføring fra kredittkort til konto: kr 35 + 1 % av beløp

*Renteeksempel: Effektiv rente er 26,17 % (basert på et eksempel på kr 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Kostnad kr 1.500,79. Samlet kredittbeløp er på kr 16.500,79)

Fordeler
Medlemsbonus hos alle Coops kjeder: 1 % – Medlemsbonusen gjelder ikke hos konkurrerende dagligvarebutikker i Norge, og gjelder på all handel opp til kr 250 000 pr. år.
Medlemsbonus på alle andre kjøp*: 1 %

Medlemsbonusen kommer i tillegg til det vanlige kjøpeutbytte.

Reiseforsikring er inkludert dersom du betaler mer enn 50% av reisens kostnader med Coop Mastercard. Det er og mulighet til å velge opp til syv tilleggsforsikringer for 90 kr pr. stk.

Coop sitt kredittkort kan bestilles på coop sin nettside.

Om Coop Mastercard og Coop

Coop Mastercard utgis av Entercard, Coop er Norges nest største dagligvare bedrift som idag har ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor åtte kjedekonsepter: Coop Obs!, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked Rimi, Ica og Matkroken.

Coop har også 134 byggevarehus i kjedene som kaldes Coop Obs! Bygg, Coop Extra Bygg og Coop Byggmix. Dessuten har Coop også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, som for eksempel elektro. Coop har 1,5 millioner medlemmer/medeiere og organisasjonen eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 97 samvirkelag i Norge. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.
Coop Norge SA ble stiftet 27. juni 1906. Dette er samvirkelagenes fellesorganisasjon som er eid av samvirkelagene gjennom medlemskap. Coop Norge har som andelslag varierende medlemstall og varierende andelskapital. Fellesorganisasjonen bygger sin virksomhet på samvirkeprinsippene. På samvirkelagenes vegne skal Coop Norge ivareta sentrale fellesoppgaver som innkjøp, vareforsyning og kjededrift slik at det dannes et grunnlag for god drift i lagene og konkurransekraft i markedet.

Coop Norge har ansvar for grossist- og logistikkvirksomheten i Coop og administrerer kjedene. Datterselskapet Norsk Butikkdrift drifter butikkene som Coop Norge har overtatt gjennom oppkjøpet av ICA Norge.

Coop Norge Industri produserer Coops egne merkevarer, blant annet kaffe (Coop kaffe), bakervarer (Goman), syltetøy og juice (Røra) mens Coop Norge Eiendom kjøper, selger, forvalter og utvikler eiendom. Les mer om Coop her.