TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard oversikt

 • Kredittgrense 150 000,-
 • Rentefrie dager 43
 • Årsavgift 0 kr
 • Nominell rente 22,89 %
 • Årlig effektiv rente 25,47 %

Du kan søke TF Bank Mastercard:

 • Du har fylt 18 år
 • Har ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Priseksempel: nom. rente 22,89 %, eff. rente 25,47 % kr 25.000/12 mnd, kost. 3 207 totalt kr. 28 207

TF Bank Mastercard fra TF Bank er kredittkort som gir deg opp til 30 % rabatt hos over 240 butikker og rabattsteder. Kortet er helt gebyrfritt og har en grei rente for å være et kredittkort. TF Bank Mastercard har også en reise- og avbestillingsforsikring og en ID-tyveriforsikring inkludert på kortet.

TF Bank Mastercard er et fint kredittkort som passer de fleste. Du får tilgang til et bra rabattprogram med opptil 30% hos 240 butikker, kortet har få gebyrer, ingen årsavgift og en reiseforsikring for det og dine medreisende på kortet. Et bra kredittkort generelt og et bra kort å ha med på reisen.

TF Bank Mastercard – enkelt og bra 

 • Inntil 150 000 kr i kredittgrense.
 • Opptil 30% rabatt hos over 240 butikker og rabattsteder med Dealpass.
 • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minst 50% av reisens transportkostnader med kortet.
 • Gebyrfrie varekjøp innenlands og utenlands.
 • Gebyrfrie uttak inn- og utenlands. Ved kontantuttak påløper rente fra uttaksdato.
 • Kredittgrense 150 000 kr, Inntil 43 dagers rentefri kreditt, Årsavgift 0 kr, Nominell rente 19,90%

Opptil 30% rabatt hos 240 butikker og rabattsteder

TF Bank Mastercard gir deg tilgang til fordelsprogrammet Dealpass som inkluderer flere enn 240 steder du får rabatt når du handler med kortet over hele landet. Her finnes alle mulige typer av rabatter og fordeler for en hver smak. Du får rabatter hos alt fra restauranter, rorbuer, landsomfattende hotellkjeder, kjente butikker, opplevelser og mye annet. Alt du trenger å gjøre er å vise frem ditt fordelskort og få rabatt når du betaler med ditt TF Bank Mastercard kredittkort.


TF Bank Mastercard– et helt gebyrfritt kredittkort

TF Bank har satset på å lage et kredittkort som skal være enkelt å bruke med gode fordeler. TF Bank Mastercard er et gebyrfritt kredittkort uansett om du bruker kortet eller ikke. Med et gebyrfritt kort betyr at det ikke koster deg noe ekstra å ha kortet eller betale varer og tjenester. Dersom du tar ut penger i minibank legges det ikke til noen gebyrer, og det er heller ingen årsavgift på kortet.

Du trenger ikke å bekymre deg for ekstra kostnader som påløper når du benytter TF Bank Mastercard, så lenge du betaler all kortbruk hver måned ved forfall. Kortet har ikke årsgebyr, ikke fakturagebyr, ikke gebyrer ved varekjøp og heller ikke gebyrer ved uttak i minibank. Ved kontantuttak løper det rente fra uttagsdato.

Dette er et kort som kan brukes til alle anledninger. Dersom du skulle miste kortet så kan de sperres alle dager i uken 24/7.

Reiseforsikring med TF Bank Mastercard

Ta med TF Bank Mastercard på tur. Betal 50 % av reisen med kortet, og du er dekket av Goudas reise- og avbestillingsforsikring.

Gouda har sin egen alarmsentral hvor det sitter flinke skandinaviske medarbeidere klare til å hjelpe deg – 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Hvem gjelder forsikringen for?

Forsikringen gjelder for kortinnehaver, ektefelle/samboer med forsikringstaker som har felles adresse og er registrert i Norge og kortinnehavers og ektefelles/samboers hjemmeboende ugifte barn/stebarn/fosterbarn som ikke har fylt 23 år. Alternativt til familie gjelder forsikringen til kortinnehaver og inntil 3 medreisende. Er det flere enn 3 medreisende er de 3 yngste dekket. De medreisende må følge samme reiserute, reisetider og oppholdssteder for å være forsikret.

Ved bruk av egen bil må minst 50 % av transport- og reiseutgiftene (drivstoff, ferge, overnatting etc.) være betalt med gyldig og aktivt TF Bank Mastercard før en skade inntreffer. Forsikringen gjelder kun for reiser som starter i Norden. Dagsreiser uten overnatting dekkes kun når det benyttes fly. For reiser med åpen retur og for reiser uten returbillett gjelder forsikringen de første 35 dager.

Hva dekker forsikringen?

Reiseforsikringen dekker bland annet avbestillingsforsikring, reisegods, reisesyke, ulykke, egenandel leiebil, rettshjelp, forsinket avgang og ankomst, reiseavbrudd og privatansvar.

Les fullstendige vilkår på nettsiden til TF Bank.


Fordeler TF Bank Mastercard

 • Kredittgrense på 100 000,-
 • Opptil 30 % rabatt hos 240 rabattsteder
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Gebyrfrie uttak inn- og utenlands.
 • Gebyrfrie varekjøp inn- og utenlands
 • ID-tyveriforsikring inkludert
 • Brukervennlig kort

Ulemper TF Bank Mastercard

 • Ingen bensinrabatt

Prisliste TF Bank Mastercard

Årlig nominell rente 22,89 %
Årlig effektiv rente 25,47 %

Vilkår

Minimum lånebeløp 25 000 kr.
Maksimum lånebeløp 150 000 kr.
Minimumsbeløp å betale 300 kr. (evt. 3 %)

Gebyrer

Årsgebyr 0 kr.
Rentefri kreditt – Inntil 43 dager.
Etableringsgebyr 0 kr.
Fakturagebyr 0 kr.
Varekjøp inn-/utland 0 kr.
Minibank inn-/utland* 0 kr.
Erstatningskort** 0 kr.
Valutapåslag 1,75 %
Overføring til privatkonto*** 0 kr.
Legitimering med BankID 0 kr.
Legitimering med PUM (hentesending på posten) 0 kr.

* ved kontantuttak påløper renter fra uttaksdato
** Erstatningskort utstedt etter kort nummer tre vil bli pålagt et gebyr på 50 kr
*** ved overføring påløper renter fra overføringsdato.

Omkostninger ved forsinket betaling

Purregebyr 70 kr.
Forsinkelsesrente f.t. TF Bank Mastercard 22,89 % p.a.
Varsel om inkasso TF Bank Mastercard 70 kr.
Gebyr for betalingsoppfordring 210 kr.

Inkassosalær (ekskl.mva.)

Krav t.o.m kr. 2 500 gebyr kr. 700,00
Krav t.o.m kr. 10 000 gebyr kr. 1 400,00
Krav t.o.m kr. 50 000 gebyr kr. 2 800,00
Krav t.o.m kr. 250 000 gebyr kr. 5 600,00
Over. kr. 250 000 gebyr kr. 11 200,00

Priseksempel: Eff. Rente 26,69 %, kr 25 000 kr/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

Beløpsgrenser for kontantuttak i minibank i Norge og i utlandet

Kontantuttak per 24 timer – kr 10 000,-
Kontantuttak per 7 dager – kr 10 000,-

Nødkontanter kr. 850,-

Beløpsgrenser på kortet pr 7 dagers periode
Maks varekjøp kr. 50 000,-
Maks uttak i minibank kr. 10 000,-

Betalingsforsikring

Hvis du ønsker kan du tegne en betalingsforsikring med TF Bank Mastercard. Kostnaden for betalingsforsikringen er 0,9 % av det utestående beløpet på kredittkortet hver måned. For å kunne søke om betalingsforsikring tilknyttet kortet må du være mellom 18 og 65 år og være lønnsmottager eller selvstendig næringsdrivende. Du må heller ikke være kjent med noen sykdom eller ha grunn til å regne med fremtidig sykdom, sykehusopphold eller arbeidsledighet/ permittering. Les mer om forsikringen på nettsiden til TF Bank Mastercard.

Kortutsteders kontaktinformasjon

TF Bank Norge
E-post [email protected]
Adresse Markeveien 1A
5012 Bergen
Telefon (+47) 56 99 92 00
Kontakt selskapet https://www.tfbank.no/hjelp
Lenke https://www.tfbank.no

Om TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard utstedes av banken TF Bank AB som har sitt norske kontor på Markeveien i Bergen sentrum. Tidligere kaldes det norske kontoret BB Bank en filial av TF Bank som tidligere var selskapet BB Finans AS. Selskapet driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, salgsfinansiering for netthandel og sparekonto. Deres produkter retter seg i hovedsak  mot personkundemarkedet.

TF Bank er en svensk bank som ble grunnlagt i Borås 1987 som kredittforetak. I dag har banken over 2 millioner kunder. Selskapet har hatt tillatelse fra Finansinspeksjonen til å drive bankvirksomhet siden 2012. TF Bank ble notert på NASDAQ Stockholm i Juni 2016.

TF Bank Norge er en norsk filial av TF Bank med konsesjon fra den Svenske Finansinspeksjonen. Filialen er som sagt godkjent av det norske Finanstilsynet. Det juridiske navnet på filialen er BB – TF Bank Norge. Banken hette tidligere BB Finans AS og har sitt hovedkontor i Bergen.

Banken driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, salgsfinansiering for netthandel og sparekonto. Produktene er i hovedsak rettet mot personkundemarkedet.

TF Bank AB driver virksomhet i ni land: Norge, Sverige, Finland, Danmark, Estland, Litauen, Latvia, Tyskland og Polen. Deres organisasjonsnummer er NO 923 194 592 MVA.