Lån med betalingsanmerkninger

Det er mange som lurer på hvis man kan låne penger om man har betalingsanmerkninger. Faktisk så er dette mulig. Vi har samlet långivere som også kan låne penger uten sikkerhet til deg med betalingsasmerkninger.

  Lån tilpasset for deg

  Mange sliter med å få lån fordi de har betalingsanmerkninger eller sakker liggende hos inkassoselskaper. Men ikke gi opp, det finnes måter å låne på uansett om du har eller har hatt uryddig økonomi. Flere aktører gir lån til folk innen dette segmentet, som blant annet Lånemegleren. Det skal tydeligvis være mulig å låne med betalinganmerkninger uten sikkerhet. Uansett er det mulig å låne med betalingsanmerkninger hvis man stiller eiendom som sikkerhet.

  Hva er en betalingsanmerking?

  En betalingsanmerkning er informasjon om manglende betalingsevne som registreres av kredittopplysningsbyråene. En betalingsanmerkning er noe du normalt får dersom du ikke har betalt gjelden din.

  I følge Finansportalen skal en betalingsanmerkning slette umiddelbart etter at du har gjort opp for deg.

  De fleste banker gir ikke lån til personer med betalingsanmerkninger. For noen banker er derimot ikke betalingsanmerkninger en årsak i seg selv til å gi avslag på en lånesøknad. I en kredittvurdering kan det legges vekt på din fremtidig betalingsevne, og den kan se positiv ut uansett om du har en betalingsanmerkning eller ikke. Hver gang du søker lån hos en bank eller långivere foretas det en individuell vurdering av din økonomi og betalingsevne. Noen banker er villige til å ta større risiko enn andre banker. En person med betalingsanmerkninger er sett på som en kunde med større risiko enn personer uten anmerkninger. Bankene kan kompensere høyere risiko med høyere rente eller å ta sikkerhet når det gis lån. Noen banker er mer fleksible her. Vi har lagt en oversikt over långivere som gir lån til personer med betalingsanmerkninger.