Lånemeglere

Beste Lånemegler forbrukslån

Denne siden inneholder markedsføring.

Lånemeglere gjør det enklere

– Få flere skreddersydde tilbud på ditt forbrukslån. Du velger det beste tilbudet.

Den beste måten å få et godt tilbud er å få tilbud fra flere steder slik at man kan sammenligne alternativer og kan velge det beste tilbudet. Med tilgang til flere tilbud kan man også prute.

– Hos en lånemegler sender du 1 søknad og får tilbud fra flere banker.

Husk at det er uforpliktende å søke og at du ikke trenger å takke ja til et tilbud.

For å gjøre hjelpe deg å finne en god låneformidler har vi lagt en oversikt av noen av de mest populære lånemeglerne i Norge.

 • Lånebeløp
  10 000–600 000 kr
  Nedbetaling
  1–15 år
  Aldersgrense
  25 år
  Effektiv Rente
  5,01 % – 24,40 %
  Effektiv rente 12,71 %, 150 000 kr, o/5 år, kostnad 49 237 kr. Totalt 199 237 kr.
 • Lånebeløp
  10 000–600 000 kr
  Nedbetaling
  1–20 år
  Aldersgrense
  18 år
  Effektiv Rente
  5,16 % - 26,23 %.
  Effektiv rente 13,14 %, lånebeløp 200 000 kr med nedbetaling over 5 år, kostnad 69 078 kr. Totalt 269 078 kr.
Lån tilpasset for deg

Mer om Lånemeglere og Lån Uten Sikkerhet

Lånemeglere er selskap som tar kampen med banken åt deg. Lånemegleren jobber for deg mot de ulike bankene for å finne det beste lånetilbudet. Dette en effektiv måte å finne gode tilbud. 1 søknad hos en lånemeglere kan gi deg opptil hele 17 tilbud. Fordelen med å få flere tilbud er ganske opplagt, har du flere tilbud kan du velge det tilbudet med den beste renten og de beste betingelsene. Har du flere ulike tilbud kan du også prøve å prute på betingelsene. Da kan du få bankene til å konkurrere om deg som kunde.

Hvor mye kan jeg låne?

Det finnes ikke noen fasit på hvor mye penger du kan låne. Alle banker har sine egne kriterier de går etter. Den eneste måten å finne ut hvor mye du kan låne er å søke lån. Husk at det er uforpliktende å søke forbrukslån og lån uten sikkerhet så du trenger ikke å takke ja til de tilbud du får.

Forbrukslån sammenlignet med Smålån og Kredittkortsgjeld

Lavere rente enn smålån og kredittkortgjeld – Forbrukslån har normalt lavere rente enn smålån og kredittkortgjeld fordi bankene gjør en nøyaktigere sjekk av lånetakeren. Så den generelle risikoen for banken å gi et lån uten sikkerhet sammenlignet med smålån er lavere. Det er enklere å få smålån og derfor er også renten på smålån normalt høyere. Dette gjøre at det som regel er lønnsomt å refinansiere smålån og kredittkort med forbrukslån.

Høyere rente en lån med sikkerhet som boliglån. Ingen sikkerhet for banken betyr at de tar betalt for høyere risiko med høyere rente sammenlignet med lån med sikkerhet som for eksempel boliglån. For banken betyr dette høyere risiko sammenlignet med et lån med sikkerhet i for eksempel bolig. Hypotetisk sett kan den som tar lånet ikke ha noen eiendeler overhode.

Lån uten sikkerhet gis normalt som mindre lån.
En av anledningene små lån utstedes uten sikkerhet er at det er kostnader knyttet til å stille sikkerhet og pant. Denne prosessen kan koste mer en det smaker for bankene og kan bidra til at prosessen blir for vanskelig relativt til hvor mye verdier i lån det er snakk om. Med tanke på at banken har større risiko i å gi lån uten sikkerhet så begrenser det seg for hvor mye penger banken vil låne ut uten sikkerhet. Dette gjør at forbrukslån uten sikkerhet normalt er mye mindre enn for eksempel boliglån der boligen eller andre gjenstander settes som sikkerhet.

Uten sikkerhet kan da banken ikke heller kreve tvangssalg av en spesifikk eiendel for å betale lånet. For å minske risikoen på lån uten sikkerhet (og andre lån) ar banken en kredittsjekk og vurdering av fastsatte kriterier av den som søker lånet.

Fordelen med forbrukslån uten sikkerhet for deg som låntager er at:

 1. Du kan bruke pengene eller dinero på hva du vil
 2. Det er enkel og rask søknadsprosess
 3. Du har ingen kostnader med å stille eiendeler til sikkerhet

Ulempene med forbrukslån uten sikkerhet er:

 1. Du har høy rente
 2. Det kan være strenge krav til søker og det kan dermed være vanskelig å få lån.