Lendo kredittkort

Lendo Creditcard

Oversikt

 • Gir deg mulighet til å søke kredittkort hos flere banker på én gang
 • Gratis og uforpliktende tjeneste
 • Velg det kortet du foretrekker

Søknadskrav

 • Må være fylt 20 år
 • Må ha fast inntekt
 • Ingen betalingsanmerkninger

Priseksempel: Eff.rente 25,47 %, 25 000 o/12 mnd. Kostnad 3 207. Totalt kr 28 207. Ulike kort har ulike renter.

Lendo er en tjeneste heller enn et kredittkort. Med Lendo får du muligheten til å søke på flere forskjellige kredittkort samtidig, opp til tre forskjellige på én gang. Avhengig av tilslag og tilbud, kan du så velge det kortet du liker best og begynne å bruke det.

Lendo har også systemer som gjør det mulig for deg å sammenligne de ulike kortene som finnes der ute. Det betyr at du for eksempel kan finne ut hvilket kort som har lavest renter og gebyrer, eller hvilket kort som gir deg mest tilbake i form av bonuspoeng, cashback eller forsikringer. Dermed kan du finne ut av hvilket kort som passer best akkurat for deg, din økonomi og din forbruksprofil.

Rangeringer

Ett eksempel på dette er de mange rangeringene du finner på sidene deres. Ser du for eksempel på oversikten deres over kredittkortene som tilbyr de beste rentene, kan du per i dag se at Santander Red ligger høyt oppe med bare 17,1 % rente. Det er per i dag ganske mye bedre enn mange av de andre, og Santander Red har også hele 50 dagers rentefri periode. Dermed kan de se ut som om Santander Red har et overlegent tilbud, men så må man begynne å se på for eksempel gebyrer, bonusordninger og forsikringer.

Ingen kort er best på alt, så her er det viktig å finne ut styrken og svakhetene til de forskjellige kortene. Det er akkurat det som er nyttig med Lendo, fordi du kan få en veldig god oversikt over hvert enkelt kort og samtidig sammenligne med andre kort underveis. Så kan du i tillegg søke på flere forskjellige kort og finne ut hva som er det beste tilbudet.

Hvordan det fungerer

Det du sikkert lurer på nå, er hvordan det går an å søke på flere kredittkort på en gang. Det er faktisk veldig enkelt å søke, du trenger innledningsvis bare å gi helt grunnleggende informasjon om deg selv som navn, fødselsnummer og telefonnummer. Så må du også gjøre rede for din jobbsituasjon, inntekt, bosituasjon, familie, og så videre. Så kan du også søke på tre forskjellige kort: re:member black, Instapay Mastercard, Komplett Bank Mastercard og TF Bank Mastercard. lendo kredittkort

Du kan også søke på mye annet hos Lendo, som refinansiering, forbrukslån, og til og med lån til bil eller bolig. Det er med andre ord en fleksibel tjeneste som mange kan ha nytte av.

Fordeler

 • Kan søke flere kort på en gang
 • God oversikt over ulike kort
 • Nyttige rangeringer

Ulemper

 • Ikke selv et kredittkortselskap
 • Lite info om søknadsprosessen før du innleder den

Annen info

Lendo er ikke selv et kredittkortselskap. Du kan lese mer om kredittkortene Lendo sammenligner på våre sider, se TF Bank Mastercard, re:member black, Komplett Bank Mastercard eller Instapay Mastercard for å finne ut mer.

Om Lendo

Lendo er en tjeneste som tilbyr sammenligning av ulike finansielle tjenester, herunder kredittkort, og gir potensielle kunder muligheten til å søke på flere kort på en gang dersom de ønsker det. Lendo er en del av Schibsted-konsernet, som ellers er mest kjent som eier av aviser som VG, Aftenposten og Bergens Tidende, i tillegg til tjenester som FINN. Den største eieren i konsernet er Stiftelsen Tinius.