Hvilke er de beste kredittkortene?

Beste kredittkortHvilke er egentlig de beste kredittkortene? Vi har sett på en rekke gode kredittkort som passer til forskjellige anledninger. Kanskje det viktigste å forstå her er at det ikke finnes noe “beste kredittkort”. Det finnes mange bra kredittkort med ulike fordeler, spørsmålet er hvilket kredittkort som passer best til deg.

Du bør finne ut hvilket eller hvilke kredittkort har fordeler du kan dra nytte av. Kredittkort kan gi fordeler på ulike måter når du bruker kredittkortet, derfor bør du finne et kredittkort som har fordeler på det du normalt bruker penger på. På den måten kan du spare penger hvis du er litt strukturert.

Det finnes ulike typer av fordeler med kredittkort. For å prøve å gi en oversikt over hvilke fordeler et kort har pleier man å kategorisere de i kategorier som reisekort, bensinkort, flykort, rabattkort, bonuskort osv. Noen kort passer bra innen flere kategorier. To kort som er bra innen flere kategorier er Bank Norwegian kredittkort og Remember Mastercard. Bank Norwegian passer meget bra som både flykort, rabattkort og reisekort. Remember kortet passer meget bra som rabattkort og som kort å ha på reisen.

Bank Norwegian Visa gir deg 1% i cashpoints på alt du handler med kortet opp til 100 000 kr pr kalenderår. I tillegg får du 4% CashPoints på LowFare billetter og 10% på Flex-billetter. Kortet har også en reiseforsikring og gebyrfrie kontantuttak og varekjøp utenlands. Dette kortet kan du bruke som en hverdagskort fordi du får cashpoints på alt du handler, du kan bruke det som flykort fordi du får gode bonuser hos Norwegian og du kan bruke det som reisekort fordi det har gode reisefordeler med reiseforsikring og med gebyrfrie kontantuttak og varekjøp utenlands er det enkelt og trygt og bruke.

 • 1% bonus på alle kjøp til kjøp av flybilletter.
  Reise- og avbestillingsforsikring.
  Gebyrfrie uttak i utlandet.
  Rentefri kreditt: 45 dager
  Aldersgrense: 18 år
  Kredittgrense: 100 000
  Kanskje det beste flybonus- og reisekortet.
  Eff. rente 23,1%, 15.000 o/12 mnd, kost. 1.764. Tot. 16.764.
Finn ditt perfekte kredittkort

Remember Kredittkort passer også meget godt til å bruke på flere måter. Kortet har et av de absolutt beste rabattprogrammene på markedet med opptil 25% rabatter hos over 200 nettbutkker. Her får du rabatter som bla 10% på Hotels.com, 4% hos Booking.com 8% hos CDON, 8% hos Stylepit, 12% hos Avis og mye mer. Så hvis du handler smart med kortet kan du spare ganske mye penger. Det er heller ingen max bonus på kortet, så du får bonus hver gang du handler på butikkene som er med i programmet.

Remember-kortet er også meget bra å bruke som reisekort. Kortet har en reiseforsikring og rabattprogrammet har mange bra rabatter til å bruke på reise. Du har opptil rabatter hos hele 9 leiebilselskaper der du får blant annet 12% rabatt hos Avis og Auto Europe og 10% rabatt på Holiday Autos. Hvis du skal leie bil er det meget flott og få denne rabatten. Kortet har og mange rabatter på hoteller med blant annet 4% på Booking.com, 10% på Hotels.com og 10% hos Expedia.

 • Få opptil 25 % rabatt i mer enn 200 nettbutikker
  Reise- og avbestillingsforsikring
  Ingen maksgrense på bonusen
  Rentefri kreditt: 45 dager
  Aldersgrense: 18 år
  Kredittgrense: 150 000
  Kortet med kanskje det beste rabattprogrammet
  Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.
Finn ditt perfekte kredittkort

Et av de vanligste og mest populære kort å bruke er kredittkort med rabatt på bensin og drivstoff som også kalles bensinkort. Dette er kredittkort som gir deg rabatt hver gang du fyller tanken hos spesifikke bensinstasjoner eller rabatt hos alle bensinstasjoner. Det finnes flere meget bra bensinkort.

Flexi Visa – Gir 4 % på bensin og drivstoff hos alle bensinstasjoner. Dette betyr 64 øre pr liter rabatt vid en bensinpris på 16 kr pr/l. YX Visa gir 40 øre i rabatt per liter når du fyller tanken hos YX og Uno-X.

Bra bensinkort

 • 3,65% + 34 øre/l rabatt hos Esso = 92 øre/l ved en bensinpris på 16 kr.
  2 % rabatt på alle andre bensinstasjoner.
  Vunnet beste kredittkort hos Dine Penger hele 10 ganger!
  Rentefri kreditt: 45 dager
  Aldersgrense: 18 år
  Kredittgrense: 50 000
  Et meget bra bensinkort
  Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, kost. 1929,- tot. 16 929,-
Finn ditt perfekte kredittkort

Noen av de beste kredittkort til å spare penger med er så kallede bonuskort eller rabattkort. Dette er kredittkort som enten gir deg rabatt og bonus på alt du handler, på alt du handler hos visse butikker eller på alt du handler innen visse bransjer. Her kan det finnes mye penger å spare. Du kan altså med noen kort få rabatt på det som du normalt handler eller du kan strategisk handle hos de butikker du får rabatt hos. Det finnes flere gode alternativ her.

Santander Red har 2 meget populære rabattprogram som gir deg opp til 30% rabatt hos totalt over 400 butikker, restauranter, hoteller, opplevelser, aktiviteter og mye mer. Her finnes det mye bra som for eksempel 30% hos komplettfritid.no, 15% hos Coverbrands.no og 7% på Hotels.com.

yA kredittkort har et rabattprogram der du velger en bransje du får rabatt i form av cashback (penger tilbake) hver måned. Her får du rabatter som 5% på reise/fly/hotell, 5% på hus og hjem, 5% på klær og sko osv. yA kredittkort kommer også med en reiseforsikring.

Bra rabattkort og bonuskort

 • Lav rente for å være kredittkort.
  Opptil 15 rabatt hos over 200 nettbutikker.
  Gebyrfrie varekjøp inn- og utenlands.
  Rentefri kreditt: 50 dager
  Aldersgrense: 20 år
  Kredittgrense: 100 000
  Kredittkortet med lav rente
  Eff. rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Kost: 1.323. Tot. 16.323
Finn ditt perfekte kredittkort

Noen kort fungerer bra på flere måter.

Remember Kredittkort har et eget rabattprogram som gir opptil 25% rabatt hos over 200 nettbutikker. Dette rabattprogrammet blant det beste du finner med bla 10% på Hotels.com, 4% hos Booking.com 8% hos CDON, 8% hos Stylepit, 12% hos Avis og mye mer. I tillegg får du her og en reiseforsikring.